سلامت

فرق بین چای کهنه و تازه‌دم/ کدام برای سلامتی بهتر است؟

چایی که بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد، کهنه به شمار می‌رود و نوشیدن این چای کهنه موجب افزایش خستگی در فرد خواهد شد.


ساعدی متخصص تغذیه میگوید: مصرف چای به‌عنوان نوشیدنی در زندگی ضروری است و
هر فرد در روز می‌تواند به اندازه چهار تا شش لیوان چای بنوشد. مصرف چای
به‌صورت یخ چای بهتر است و چای رقیق و نسبتا کم رنگ در یک تا دو ساعت بعد
از مصرف غذا نیز مناسب است. چای تازه حس خستگی را از تن خارج می‌کند،
برعکس، چای کهنه خستگی را افزایش می‌دهد. زمان ماندگاری برگ چای در آب جوش
۱۰ دقیقه است و بیش از ۱۰ دقیقه موجب تلخی چای شده و چای پررنگ موجب می‌شود
که آب بدن کشیده شود و بدن کم آب‌تر از حالت عادی شود. چای نمی‌تواند
جایگزین آب باشد و باید هر فرد به‌صورت جداگانه آب بنوشد.

بهداشت نیوز

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا